Samenwerken met creatievelingen brengt je tot nieuwe inzichten - dat staat vast - met dit eindejaar in de kiosk: BELTRAMI & KAAI 7.

Groothandel BELTRAMI uit Harelbeke speelt keyrol op de markt van natuursteen. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise in natuursteen trekken ze voluit de kaart van innovatie en kwaliteit: continue gaan ze op zoek naar duurzame en exclusieve materialen, nieuwe afwerkingen, uitzonderlijke formaten en originele afwerkingen.

KAAI7 is dan weer een architectuur-, interieur- en vormgevingsbureau uit regio Kortrijk opgericht door Jan Lefevere. Het bureau werd dit jaar nog uitgeroepen tot de welverdiende winnaar van de Kortrijk Heritage Prijs voor Innovatieve Architectuur in de Binnenstad.

In primeur stelt Beltrami haar eigen Beltrami Collection voor: een minimalistische tafelcollectie waarbij de schoonheid en het pure karakter van natuursteen wordt verenigd in een eigentijds ontwerp. De reeks wordt getypeerd door strakke lijnen en een tijdloos designgecombineerd met de pure elegantie van een tafelblad in natuursteen.

Het tafelblad kan eigenhandig uitgekozen worden in de Beltrami platendepot. Beschikbaar in meer dan 100 verschillende materialen en afwerkingen. Verkrijgbaar via de verdeelpunten van Beltrami Natuursteen.

Designregio Kortrijk matchte BELTRAMI met KAAI7. De samenwerking resulteert in een inspirerende setting die vertrekt vanuit de basis, namelijk de steengroeve, en overgaat naar de Beltrami platendepot waar je zelf je eigen natuursteen kan uitkiezen voor je project en eindigt in de lancering van de Beltrami Collection. KAAI7 zet de oorsprong van het product in de kijker, wat het authentieke steenverhaal van Beltrami versterkt.

Benieuwd? Nog tot 16 januari 2017 te bezichtigen in de KIOSK (Graanmarkt Kortrijk)

KAAI 7
www.kaai7.be
Fabriekskaai 7
8500 Kortrijk
info@kaai7.be

BELTRAMI
www.beltrami.be
HOOFDZETEL - SHOWROOM –VOORRAAD TEGELS EN PLATEN
Venetiëlaan 22
8530 Harelbeke
info@beltrami.be