De kiosk wordt deze maand creatief ingevuld door de mooie combi tussen az groeninge en designstudio Rosehip & Raspberry.

Je krijgt er in een oogopslag een totaalglimp van de afgewerkte campus kennedylaan, naar aanleiding van de grote verhuis in maart en april. Voor deze presentatie werd een visuele tijdslijn gecreëerd die de uitbouw & ontwikkeling van het az groeninge-ziekenhuis in de Kennedylaan grafisch in kaart brengt. Door het stratenplan in en rondom de kiosk kan je de omgeving verkennen.

Het Kortrijkse az groeninge bestond tot op vandaag uit verschillende campussen verspreid doorheen de stad. Met de verhuizing sluiten de campussen loofstraat en vercruysselaan, en gaat ongeveer de helft van campus reepkaai mee naar campus kennedylaan. Het betreft 71 diensten, afdelingen en centra die verhuizen, goed voor 670 patiënten, ± 150 artsen en ± 2000 medewerkers. Niet onbelangrijk hierbij is de verhuis van de dienst spoedopname op vrijdag 14 april naar de nieuwe campus, weliswaar met een eigen adres: Ziekenhuisweg. Tot 13 april blijft de spoedopname op campus loofstraat.

In de kiosk wordt de verhuis van az groeninge dus op een creatieve manier voorgesteld door Lorena Kempeneer, reeds 2 jaar de trotse eigenaar van haar eigen designstudio Rosehip & Raspberry.

De 26-jarige Lorena is interieurarchitect, maar noemt zichzelf vooral een "story telling designer”. Voor haar staat dan ook beleving centraal en hoe ze die vertaalt naar een ruimtelijk concept. De kiosk is voor haar geen onbekend terrein. In 2015 werkte ze reeds met succes een concept uit in samenwerking met Vinta Aankoopbegeleiding. Vandaag greep ze opnieuw de kans.

Kom gerust een kijkje nemen!

Lorena Kempeneer
Rosehip & Raspberry

www.rosehip.be
hello@rosehip.be

AZ Groeninge
President Kennedylaan 4
8500 Kortrijk

info@azgroeninge.be
www.azgroeningeverhuist.be