Crea Pack uit Sint-Baafs-Vijve maakt displays in karton of kunststof die als creatieve eyecatcher door een waaier aan klanten ingezet worden. Crea Pack huist onder de vleugels van zusterbedrijf Kartonnage Lefevere-Beel (KLB).Dankzij deze bewuste strategie houden zij alle knowhow en technologie binnen handbereik om hun producten voor klanten op de mooist mogelijke manier te presenteren. Denk daarbij aan totaalprojecten waarbij ze zowel displays, verpakkingen, pancartes, affiches en tal van ander materiaal ontwikkelen als campagnemateriaal voor heel diverse klanten. Crea Pack verkent de grenzen van het technisch mogelijke via de succesvolle combinatie van rijke ervaring, voortdurende innovatie en doordachte investering in moderne machines. Goed voor ruim 20.000 m² van activiteit, inventiviteit en originaliteit!

Voor de presentatie in de Kiosk werd architect-ontwerper Jan Lefevere van KAAI7 betrokken. KAAI7 is een architectuur, interieur en vormgevingsbureau uit Kortrijk en stampte recent ook een gloednieuwe interieurwinkel voor kids uit de grond: MOMO.

KAAI7 tekende voor de Kiosk een bijna architecturale presentatie. 4 sokkels in verschillende vormen en kleuren werden in de Kiosk geplaatst, en tonen de verschillende technieken die Crea Pack beheerst. Er werd perspectief toegevoegd door middel van een lijn die schuin over de totems loopt en een grafische uitstraling aan de presentatie geeft. Finaal werd een warm lichteffect toegevoegd, passend bij de winterse tijden.

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.Voor meer info neem contact op met:

Crea Pack
Chris Dhuyvetter
info@creapack.be
www.creapack.be
Driekoningenstraat 6
8710 Sint-Baafs-Vijve

Jan Lefevere KAAI7
info@kaai7.be
http://kaai7.be/
www.momokids.be
+32(0)475 20 56 25
Fabriekskaai 7
8500 Kortrijk