Hangar K is op zoek naar een partnership met kunstenaars en designers die mensen en bedrijven die betrokken zijn bij haar netwerk, tastbaar aanwezig stellen.

In deze tijden van sociale media worden netwerken steeds belangrijker. Daar waar ze vroeger fysieke bijeenkomsten waren zorgt het internet ervoor dat ze minder tastbaar worden. Enerzijds is er het netwerk dat we rechtstreeks kennen en anderzijds is er het uitgebreider netwerk: de vrienden van mijn vrienden. Daarnaast zijn er nog verschillende contexten bijvoorbeeld: de familie, persoonlijke vrienden en de Hangar Krowd.

HANGAR KROWD ENERGIE
Het is cruciaal voor de vlotte start van het project dat in alle elementen van communicatie met de betrokkenen de KROWD ENERGIE aantrekkelijk en voelbaar is. Ze willen iedereen van bij de aanvang enthousiasmeren en hen laten inzien dat er de komende 8 maanden een enorme potentie binnen en omheen Hangar K wordt aangeboord. Waardoor ze het gevoel krijgen deze trein niet te mogen missen.

De kunstenaar/designer werkt gedurende 4 maanden een Krowd proces uit en engageert zich om geregeld ter plaatse actief te zijn en in interactie te treden met bedrijven in Hangar K. Hangar K staat in voor de werkplek van dit project en gaat een partnership aan met 2 verschillende kunstenaars/designers. Engagement Arteconomy is de trekker van dit project. Zij coachen de betrokken partners tijdens het proces.


Heeft deze oproep je interesse gewekt? Schrijf je dan snel in voor 25 februari 2019.
Gedetailleerde info, timing en het applicatieformulier vind je hier.