Ondernemers en ontwerpers kunnen elkaar ontmoeten op donderdag 7 november 2017 in Mons om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

In het kader van het grensoverschrijdende Interregproject Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen, nodigen we u uit om deel te nemen in de 3e grensoverschrijdende DESIGNER CLUB, een internationale club waar ontwerpers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Programma:

17u45 Ontvangst
18u00 Inleiding
18u10 UITWISSELING VAN ERVARINGEN ROND DESIGN EN ONDERNEMEN
DIPLOSTUDIO, web & design, Mons
DiploStudio stelt voor hoe zij brasserie La Binchoise hebben begeleid in het opzetten van een branding strategie om zich te onderscheiden van de concurrenten door te kiezen voor een unieke positionering in de mindset van de klanten. Pitch door Thibaut Cyriaque, CEO.

MAALAI, service design en innovatie, Lille
Maalai helpt ondernemingen om diensten met een toegevoegde waarde te ontwikkelen waarmee hun klanten zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Pitch door Thiphaine Dejonge, directrice.

18u30 POKER DESIGN
Poker design is een speelse oefening voor de opbouw van een project. Elke stap van de oefening komt overeen met het creëren van elementen die uw project leesbaar en begrijpelijk maken. Het doel van deze rondetafelgesprekken is om grensoverschrijdende mobiliteit aan te moedigen, door de meerwaarde van design als strategische toegevoegde waarde voor bedrijven te benadrukken.

19u30 Terugkoppeling
20u00 Walking dinner

SCHRIJF JE HIER IN