Hoe ontwerp en transformeer ik mijn business model?
Om in de creatieve sector een rendabele onderneming uit te bouwen, is meer nodig dan enkel creatief talent of een straf product. Hoe uniek en geniaal het ook is. Het Business Model Canvas laat zien hoe je ideeën in een bedrijfsmodel kan gieten, en biedt een helikopterview op je bedrijf. Het helpt je focussen op de belangrijke zaken en laat je ontdekken waar er opportuniteiten liggen. Wie het canvas op de juiste manier gebruikt, ontdekt er een heel waardevolle creativiteitstool in. In deze workshop gaan we je bestaande of toekomstige businessmodel analyseren, aanvullen en zelfs volledig transformeren. De kennis over deze tool kan je levenslang blijven gebruiken om betere strategische beslissingen te nemen, nieuwe ideeën snel een kans te geven en krachtiger te communiceren.

De workshop wordt gegeven door Simon Gryspeert. Simon is adviseur bij Flanders DC en hielp al heel wat creatieven met het opstellen en transformeren van hun business model.

Praktisch
De workshop vindt plaats dinsdag 10 maart om 13u30 op het eerste verdiep van Broelkaai 6. Toegang is gratis, maar enkel op inschrijving. De inschrijvingen zijn beperkt tot 30 plaatsen.

Klik hier om je in te schrijven.