Grace Interieur-Concept is in 2015 opgericht door Justine Vanelslander.

Na de opleiding Interieurvormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent is ze sinds 2011 vol passie aan het werk binnen de wereld van de binnenhuisinrichting.

Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer,... geen ruimte is ons onbekend. Door de juiste indeling en kleuren te gebruiken kunnen we een kamer volledig transformeren. Doe daar nog de juiste decoratie bij en uw interieur wordt een plaatje.

Bij een eerste afspraak komen wij langs bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we u kennen, samen met uw bijhorende noden en eisen.

Welke stijl wilt u uit? Wat moet er zeker aanwezig zijn? Zijn er bepaalde meubelstukken die u wilt behouden? Allemaal belangrijke elementen om tot uw droominterieur te komen.

Daarna gaan we aan de slag. Na een gedetailleerde opmeting tekenen we uw ruimte volledig uit. Waarna een fotorealistische weergave u al volledig kan doen wegdromen van uw toekomstig interieur.

Naast het ontwerp is het ook mogelijk om u bij de afwerking en decoratie te laten begeleiden door ons, binnen uw budget.

Ook horecazaken en winkels zijn bij ons aan het goede adres. We bedenken voor u graag een volledig concept uit dat uw product volledig tot zijn recht laat komen en begeleiden u graag bij de afwerking van de ruimte.